top of page

Elbilsladdare

Kompletta laddsystem för elbilar, till allt från privatbostäder, bostadsrättsföreningar, företag och publika parkeringsanläggningar m.m. Kontakta oss om du vill veta mer vilken typ av laddstation som passar dina behov bäst!

 

Defa-laddare

Defa är nordens ledande leverantör av kompletta laddsystem för elbilar, till privatbostäder, bostadsrättsföreningar, företag och publika parkeringsanläggningar.

 

Nowesco laddstation för elbil

Det är fullt möjligt att ladda sitt fordon i ett vanligt vägguttag, men det är inte att rekommendera ur ett säkerhetsperspektiv då det finns risker med en okontrollerad laddning. För att kunna ladda snabbt och säkert bör man installera en laddstation med minst säkerhetsnivå Mode3. En laddstation är specifikt utformad för laddning av elfordon. En laddstation har två stora fördelar jämfört med att ladda direkt ur ett vanligt vägguttag.

991533920_1.jpg
OurChargers_Pulsar.jpg

Wallbox-laddare

Wallbox för alla elbilar. Den smartaste tiden att ladda sin bil är under de timmar bilen oftast står parkerad, där behöver du en laddbox. En HALO wallbox. Pålitlig EV-laddning med smart mjukvara. Full kontroll på laddningen via molntjänsten. Smart timer- och låsfunktion för en enklare vardag. En av marknadens mest kompakta laddbox. Tillverkad av återvunnet aluminium. Finns som 3.7 kW, 7.4 kW och 11 kW.

bottom of page